Burn-out Coaching

Individuele Burn-out coaching

Voel je je de laatste tijd futloos? Heb je het gevoel dat je je aan en uit-knop van werk en ontspanning niet meer vindt? Last van slapeloosheid? Dan zou het kunnen dat je een burn-out hebt. Op basis van de PBT-test (Preventing burn-out) worden je stressoren en energiebronnen in beeld gebracht, waar we in individuele coaching mee verder werken.

Pilootproject Fedris

Ervaar je moeilijkheden op het werk? Ben je prikkelbaarder dan anders? Heb je het gevoel dat je je aan- en uit-knop van werk en ontspanning niet meer vindt? Was je meermaals kort afwezig of stopte je met werken sinds minder dan twee maanden? Dan zou het kunnen dat je een burn-out hebt en biedt Fedris, het Federaal Agentschap voor beroepsrisico’s, een begeleidingstraject aan dat specifiek gericht is op jouw situatie.

Precura

In onze hedendaagse maatschappij is werken heel belangrijk. De waarde die we hechten aan werken gaat verder dan enkel geld verdienen. Het heeft invloed op onze sociale status en kan voor extra druk zorgen. Zo’n negatieve invloed kan leiden tot een burn-out en zelfs depressie.

Burn-out is een probleem dat veel meer aanwezig is in onze maatschappij dan je oorspronkelijk zou denken! Uit onderzoek blijkt dat 1 op 20 actieven thuis zit met een burn-out. Dat zijn verontrustende cijfers! Burn-out is dus zowel een individueel als economisch probleem en wordt intussen zelfs al de “ziekte van de 21ste eeuw” genoemd.

Vraag informatie aan over burn-out coaching

Coaching rond stressmanagement

Heb je het gevoel dat je onder teveel druk staat, op het werk en/of thuis? Weet je niet hoe je al de verschillende to-do lijstjes nog moet ordenen of prioriseren?

Tijdens individuele coaching worden de stressfactoren samen met jou geanalyseerd.

Beleid rond preventie van burn-out

Ben je vermoeid, en weet je niet waarom? Wil je meer luisteren naar de signalen van je lichaam? Of wil je meer weten over hoe je hier beter mee kan omgaan?

Dan is focussen iets voor jou!

Individuele burn-out coaching

We zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en aanpakken van de onderliggende oorzaken van burn-out. De stressfactoren worden samen met jou geanalyseerd. We maken hierbij gebruik van de PBT-test (Preventing burn-out), waarvan je een overzichtelijk rapport met werkpunten krijgt.

We willen hierin voorkomen dat mensen met een burn-out hervallen.