Loopbaancoaching na burn out

Loopbaancoaching na burn-out : nieuw toekomstperspectief

Herstellende van een burn-out en zin om terug aan de slag te gaan ? Wil je wel terug naar diezelfde baas? Wil je wel terug naar diezelfde collega’s? Hoe zit het met de werkinhoud en de -omstandigheden? Ben je nog bereid om het ‘lange’ traject heen en terug af te leggen? Wat maakt jou nou eigenlijk gelukkig? Hoe bezorg je jouw carrière een nieuwe wending?
Dan ben je vermoedelijk in fase drie aangekomen van jouw burn-out coaching.
Wij gaan er van uit dat burn-out een combinatie is van verschillende factoren. Elke mens is uniek, en de context van elke persoon is anders. In die zin staan wij voor een coaching op maat.
De burn-out coaching wordt opgesplitst in 3 fases :
1. Fysiek en mentaal herstel : stabilisatie
2. Inzicht verwerven in patronen en deze doorbreken
3. Nieuw toekomstperspectief creëren

In fase drie is het moment aangebroken om de aangereikte tools in de werkrealiteit om te zetten. Voortaan kijk je wel beter uit om niet terug in dezelfde valkuilen te trappen. De zoektocht naar de juiste work/ life balans dringt zich op. Maar hoe pak je dit op de werkvloer aan? Hoe kom je (eventueel) terug ? Wat vertel je ? Wat doe je anders?

Loopbaancoaching maakt een succesverhaal van jouw professionele doorstart, met respect voor fysiek en emotioneel herstel. We bepalen jouw huidige waarde op de arbeidsmarkt en brengen jouw mogelijkheden in kaart (competentiemanagement). Tenslotte onderzoeken we of een verandering van werkplek aangewezen is (keuzebegeleiding).
Bezorg jouw carrière een nieuwe wending binnen de juiste balans.

Vraag informatie aan over loopbaancoaching na burn-out

Talent- en competentiemanagement

Hoe realistisch is mijn zelfbeeld? Waar liggen mijn talenten en hoe geef ik verdere invulling aan mijn loopbaan? Ben ik wel geschikt voor deze job?

Hierbij gaat het over het maken van een sterkte-zwakte analyse om vervolgens de competenties en ontwikkelingspunten te onderzoeken.

Loopbaanbegeleiding – Keuzebegeleiding

Op een bepaald moment in het leven kan er sprake zijn van een verstoring van het evenwicht. Iets knaagt of er is een algemeen gevoel van onbehagen. Een functie vervalt door reorganisatie, of er treedt verveling op, of er is een onaangename sfeer, of er is sprake van teleurstelling, … In deze gevallen ben je het contact kwijt met wat je wil en wat er belangrijk is. Ga ik zo door en wat wil ik nu werkelijk ? Dat is de hamvraag.

Management development

Management Development kan ingezet worden voor hoger als voor middenkader en het omvat zowel training als coaching. Maar hoe stelt u de leerdoelen op? Wat wil u bereiken? Hoe gaat u aan de slag?

School 4 POWER gaat met uw managers aan de slag om door het bos de bomen terug te kunnen zien.