Loopbaanbegeleiding

Ben je het plezier in je job al even kwijt? Heb je twijfels over of deze job wel écht bij je past?  Ben je op zoek naar een beter evenwicht tussen je werk- en privéleven? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in je loopbaan maar weet je niet welke richting uit?

Dan is loopbaanbegeleiding bij School 4 POWER iets voor jou! We ondersteunen je om de juiste keuzes te nemen voor uw loopbaan.

Loopbaanbegeleiding, samen op zoek naar jouw ideale job

Voel je je gestresseerd of futloos in je job? Ben je het plezier in je job al even kwijt? Heb je twijfels over of deze job wel écht bij je past? Weet je niet of je nog wel zo makkelijk een andere job zal vinden? Ben je op zoek naar een beter evenwicht tussen je werk- en privéleven? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in je loopbaan maar weet je niet welke richting uit?

Dan is loopbaanbegeleiding bij School 4 POWER iets voor jou! We ondersteunen je om de juiste keuzes te nemen voor uw loopbaan.

School 4 POWER biedt een professionele aanpak op maat die vertrekt vanuit je competenties, talenten en behoeften. Onze missie is het bevorderen van jouw werkgeluk. Via diepgaande gesprekken zetten we in op duurzame verandering van jouw loopbaan.

Weten wat je écht wilt: een andere job of een andere jobinhoud – en dat bereiken; daar tekenen we voor!

 

Wat is loopbaanbegeleiding?

Elke loopbaanbegeleiding is anders. We starten een persoonlijk traject op maat, vertrekkend vanuit jouw loopbaanvragen, wensen en doelstellingen. Via verschillende gesprekken gaan we samen aan de slag. We bezorgen je aansluitend bij jouw traject ook huiswerk, oefeningen of vragenlijsten die je van thuis uit kan voorbereiden, zodat we de gesprekstijd optimaal kunnen benutten. We zetten samen doelen uit, je stelt een persoonlijk ontwikkelingsplan op en we maken afspraken over te nemen acties.  

Samen starten we een zoektocht naar antwoorden op vragen als:

  • Wat is mijn passie?
  • Wat zijn mijn kwaliteiten en competenties en hoe benut ik ze optimaal?
  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn privé- en werksituatie (meer) in balans komt?
  • Welke mogelijkheden heb ik op basis van mijn diploma, ervaring en competenties?
  • Ik sta voor een loopbaankeuze. Wat zijn hiervan kansen en knelpunten? Wat moet ik hiermee doen?
  • Welke stappen moet ik zetten om de juiste job te vinden?

Jij zorgt voor de vragen, wij zoeken mee naar de antwoorden!

Alle loopbaancoachen van School 4 POWER beschikken over specifieke vaardigheden om je te helpen met het zoeken naar antwoorden.

 

Waarom kiezen voor School 4 POWER?

Enkele voordelen van loopbaanbegeleiding bij School 4 POWER zijn:

Deskundigheid

De psychologische en ervaren achtergrond van onze loopbaanbegeleiders maakt dat de gesprekken niet oppervlakkig zijn maar direct naar de essentie van wat je nodig hebt, en van waaruit.

Maatwerk

Onze loopbaanbegeleiders zijn nieuwsgierig naar jouw uniek verhaal. Door een individuele en persoonlijke aanpak leveren we maatwerk. We belichten niet alleen het heden maar kijken ook naar de toekomst en naar het verleden. We luisteren naar je privé-situatie die een rol kan spelen in de beslissingen die je neemt.

Een koffer aan tools

We beschikken over een waaier aan gespecialiseerde tools en methodieken die we kunnen gebruiken om je persoonlijkheid, competenties, waarden en wensen in kaart te brengen.

Individueel, integer en discreet

Alle gesprekken met jou zijn individueel. Geen groepsdruk maar vrijheid om te zeggen waar je mee zit of wat je wilt. Er heerst bij School 4 POWER een informele sfeer. Geen maatpakken maar een huiskamergevoel zodra je naar binnen stapt. We werken integer en discreet met jou rond je eigen doelen.

Geen wachtlijsten

Er zijn geen wachtlijsten en na het inschrijven gaan we direct aan de slag. Binnen de 2 weken vindt er een eerste gesprek plaats.

 

Trainers: Nele De Ridder, Annelies Poppe, Stien Schoemans, Veronique Bundervoet en Kris De Groof

Inschrijven voor LoopbaanbegeleidingUw coaches voor deze training

Burn-out coaching

Burn-out is when long term exhausting meets diminished interest’. Voel je je de laatste tijd futloos? Ben je prikkelbaarder dan anders? Kan je minder en minder tegen lawaai?

Wij bieden verschillende stress- en burn-out coachingstrajecten aan.

Coaching rond stressmanagement

Heb je het gevoel dat je onder teveel druk staat, op het werk en/of thuis? Weet je niet hoe je al de verschillende to-do lijstjes nog moet ordenen of prioriseren?

Tijdens individuele coaching worden de stressfactoren samen met jou geanalyseerd.

Imagocoaching

Welk beeld straal je uit? Welke waarden vind je belangrijk om uit te stralen?

Wij coachen je ‘personal branding’, je imago.