Annelies Poppe

Ik ben een pleitbezorger van duurzame motivatie. Om duurzame motivatie echt waar te maken, moet je met alle bouwstenen aan de slag.

Annelies

Annelies Poppe

loopbaancoach

info@school4power.be

0498/53.77.53

Drijfveer

Ik ben een pleitbezorger van duurzame motivatie. Je kan maar gepassioneerd en gemotiveerd blijven als (1) je kan werken volgens je waarden, (2) je je talent ten volle kan inzetten, (3) je ruimte hebt om je ding te doen, (4) je ondersteuning krijgt waar nodig en (5) je waardering krijgt voor je werk. Alhoewel deze bouwstenen evident lijken, wordt er vaak aan voorbij gegaan. Je vraagt je af of jij wel goed bezig bent. Je denkt er over een andere weg in te slaan. Om duurzame motivatie echt waar te maken, moet je met alle bouwstenen aan de slag. Hoe maak je hier werk van? En waar vind je de moed en het doorzettingsvermogen om zaken te veranderen?

Rode draad

Ik ben een patronenzoeker. Dit heeft altijd mijn werk bepaald. 

Ik heb ervaring als teamcoach, individuele coach en HR-manager. Mijn rode draad is altijd talent. Van hieruit vertrek ik om te kijken naar persoon, team en organisatie. 

Mensen zeggen me dat ik hun verhaal structureer. Ik luister, stel vragen, herstructureer wat ik hoor en geef het terug. Ik hou van coachingsgesprekken in beweging (wandelen, lopen, fietsen) of met creatieve methodieken.

Opleidingen :
  • Basis: Master in de Pedagogische Wetenschappen
  • Bijkomend: Bachelor na bachelor in Sociale Profit en Publiek Management
  • Aanvullend: loopbaancoach 
Taken binnen School 4 POWER : 

Loopbaancoaching