Els De Groof 

Ik ben geboeid door hoe wij mensen met crisissituaties/rampen die ons overkomen omgaan, en hoe we dit beter kunnen organiseren.

Els-min

Els De Groof 

trainer crisismanagement

info@school4power.be

0497/37.11.08

Bezieling : 

Ik ben geboeid door hoe wij mensen met crisissituaties/rampen die ons overkomen omgaan, en hoe we dit beter kunnen organiseren.

In mijn functie als expert noodplanning/crisissituaties merk ik dat instellingen en bedrijven meer ondersteuning verdienen bij het managen van noodsituaties. In onze maatschappij die door diverse crisissituaties onder druk staat, wil ik mensen en instellingen voor, tijdens en na deze gebeurtenis tools en vaardigheden aanreiken om hierin kracht en evenwicht te vinden. Coördinatie en communicatie zijn daarbij belangrijke handvatten.

Vanuit mijn overkoepelende blik op noodplanning kan ik bijdragen tot het verrijken van de aanwezige vaardigheden en het in kaart brengen van verbeterpunten.

 

Ervaring : 

Coördinatie is een rode draad doorheen mijn carrière. Ik maakte een start in de bouwsector bij interieurprojecten. Daarna begeleidde ik hogeschoolstudenten bij hun opleiding interieurvormgeving. Sinds 2008 werk ik als expert noodplanning waar ik de globale coördinatie op mij neem.

 

Opleidingen :
  • Basis: Interieurvormgeving
  • Opleiding crisismanagement
  • Pedagogische begeleiding

 

Aanbod binnen School 4 POWER : 

Lezingen, workshops en coaching binnen de pijlers ‘Werk’ en ‘Emplooi’ over coördinatie en communicatie voor, tijdens en na een crisis- of noodsituatie, gericht op instellingen als scholen, woonzorgcentra, kinderopvanginitiatieven en bedrijven.