Karolien Minnaert

Met mijn fijngevoeligheid en sterk talent tot aanvoelen én inleven, wil ik jou raken, inspireren en in beweging zetten om de beste versie van jezelf te worden.

School4Power_Karolien_Minnaert_vierkant

Karolien Minnaert

Stress en burn-out coach

karolien.minnaert@school4power.be

0477/66.84.42

Drijfveer

Met mijn fijngevoeligheid en sterk talent tot aanvoelen én inleven, wil ik jou raken, inspireren en in beweging zetten om de beste versie van jezelf te worden.
Hoe fantastisch zou het zijn als je werkelijk mag zijn wie je écht bent en doen wat je graag doet.

Ik coach ambitieuze bewuste mensen die in zichzelf willen investeren om te groeien op alle vlakken.

Ik begeleid jou in het krijgen en ervaren van nieuwe inzichten door het stellen van gerichte vragen en jou een spiegel voor te houden zodat je je bewust wordt van wat jou op dit moment belemmert om voluit te leven.

Nieuwe overtuigingen, nieuwe gewoontes en patronen zorgen ervoor dat je andere keuzes durft maken. Keuzes die écht bij je passen.

Ervaring

Met mijn bachelor diploma Communicatiebeheer op zak start ik op de redactie van de VRT-nieuwsdienst.
Na een paar jaar word ik Communicatieverantwoordelijke bij het Streekoverleg Zuid-Oost-Vlaanderen. Niet mijn droomjob, maar dicht bij huis en het verdient goed. Mijn ondernemersbloed stroomt waar het niet gaan kan en in 2010 word ik vennoot in het decorbedrijf van mijn echtgenoot. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de pretpark- en eventsector zowel in binnen- als buitenland.
Hij neemt de creatieve rol volledig op zich. Ik het beleid, personeel en het financiële departement, ook nog wel het logistieke en projectmanagement en soms sta ik mee in het atelier of op werf. Op dat moment -geheel onbewust- stort ik mij ook op het emotionele gedeelte binnen het bedrijf en ben ik naast zaakvoerder ook coach. Het sociaal en psychologische aspect maw de connectie met en tussen het personeel, de betrokkenheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen boeien me enorm. Maar de combinatie van beide en de financiële druk zorgen ervoor dat we begin 2019 beslissen om de boeken neer te leggen.
Onmiddellijk starten we onze huidige vennootschap in advies, consultancy en coaching en organiseren we het management voor de oprichting en productie voor Weareoneworld, beter bekend als Tomorrowland. De jarenlange chronische stress eisen zijn tol en ik beland in een gecompliceerde burn-out. Het duurt 4 maand om dit te aanvaarden. Het eerste jaar werk ik heel intensief aan mezelf. Ik vind mijn ware identiteit terug: wie ben ik, wat vind ik belangrijk en wat maakt mij gelukkig.  

Persoonlijke loopbaanswitch

Vanuit mijn eigen ervaring en mijn passie voor mensen is het mijn missie om jou bewust te laten worden van wie je écht bent. Als mensen me zeggen: “je bent veranderd!”, dan zeg ik: “neen hoor, ik ben alleen gestopt met het leven zoals anderen het willen”.
Elke crisis is een opportuniteit!

Opleidingen :
  • Basis: Bachelor Communicatiebeheer/journalistiek
  • Aanvullend: Coaching & NLP (L. Swinnen), Stress en burn-out (A. Rogier), Mindfulness (A lotus Seed), Integrated Energy Therapy (I. Sergeant), PMA Professionals (Nederland), Prana Mental Excellence (I. Willems), Sprekers verdienen beter (Comm’Academy)
Taken binnen School 4 POWER : 

Stress- en burn-out Coaching