Niki Vanhamel

Ik wil het vuur en de passie in vaders aanwakkeren en dat van hun kinderen levend houden. In een maatschappij die er op gericht is mensen in de pas te laten lopen is dat een hele uitdaging.

niki_foto

Niki Vanhamel

vadercoach

trainer verbindend communiceren

info@school4power.be

0479/59.31.26

Bezieling : 

In dit digitale tijdperk waarin we constant en overal ‘connected’ zijn, is er een chronisch gebrek aan ‘echte’ verbinding. Ik ben er van overtuigd dat ‘verbindende communicatie’ een sleutel is tot meer verbinding voor en tussen mensen.

Velen hebben geleerd om in de pas te lopen en zijn zo gaandeweg de voeling met zichzelf kwijtgeraakt. Met mijn coaching en trainingen wil ik het vuur en de passie in zoveel mogelijk mensen terug aanwakkeren en hen stimuleren om hun eigen pad te bewandelen.

Ervaring : 

Tien jaar werken in ‘de communicatie’ heeft mij vooral geleerd hoe het niet moet. Meer en meer ben ik gaan inzien hoe moeilijk en delicaat het is om duidelijk te communiceren met elkaar, hoeveel misverstanden er ontstaan door gebrekkige communicatie en hoeveel mensen hiermee worstelen. Het is een fenomeen dat zich in alle lagen van de maatschappij voordoet: op het werk, in relaties, in het onderwijs, in de politiek, … Toen ik vader werd kwam daar nog een extra dimensie bij, want ook tussen volwassenen en kinderen loopt de communicatie vaak stroef. Ik wist dat hier een roeping voor mij weggelegd was, maar die zou pas later vorm krijgen.  

Opleidingen :
  • Basis: Bachelor Bedrijfscommunicatie
  • Coaching: Postgraduaat Coaching, Supervisie en Teambegeleiding, Gecertificeerde Integrale coach
  • Aanvullend:  Verbindende communicatie
Persoonlijke loopbaanswitch :

Begin 2017 nam ik afscheid van de communicatiewereld en besloot ik om volledig te gaan voor dat aspect van communicatie dat er ‘echt’ toe doet: de interpersoonlijke communicatie. De moeilijke start van mijn dochter (ze was een huilbaby) gaf de doorslag. Het was een zware, donkere periode, maar meteen ook de kiem voor mijn carrièreswitch. Zij inspireerde me om vadercoach te worden en te starten met Daddycation. Mijn missie: het vuur en de passie in zoveel mogelijk vaders aanwakkeren en dat van hun kinderen levend houden. In een maatschappij die er op gericht is mensen in de pas te laten lopen is dat een hele uitdaging.

Aanbod binnen School 4 POWER :

Individuele coaching (o.a. specifiek voor vaders), workshops en trainingen verbindende communicatie binnen de pijler ‘Persoonlijke Ontwikkeling’.

Meer weten? www.daddycation.be