Gratis infosessie loopbaanbegeleiding in september

Veronique Bundervoet vertelt:  ‘Recent komt in loopbaancoaching het accent meer te liggen op het individu als ondernemer om eigen loopbaan vorm te geven en te managen’, zegt ze. ‘Hierbij is in eerste instantie de vraag van de persoon leidend waarbij een zelfanalyse en omgevingsanalyse een mooi startpunt zijn.’
Meer weten over loopbaancoaching en wat we je hierin kunnen aanbieden? Op 12 september organiseren we een infosessie waarin Veronique hier dieper op ingaat.

Loopbaancoaching of careercounseling gaat over elke vorm van professionele dienstverlening waarbij wordt stilgestaan bij de loopbaan. Primair gericht op keuzemogelijkheden, maar tevens op het nemen van zinvolle vervolgstappen en het adviseren bij het volgen van opleidingen en trainingen. Recent komt het accent meer te liggen op het individu als ondernemer om eigen loopbaan vorm te geven en te managen. Hierbij is in eerste instantie de vraag van de persoon leidend waarbij een zelfanalyse en omgevingsanalyse een mooi startpunt zijn.

Vragen waarop wij samen met jou antwoorden zoeken zijn :

  • Wat zal ik kiezen? Hoe bepaal ik die keuze?
  • Hoe kan ik verder komen in mijn loopbaan?
  • Is dit nu alles? Wie ben ik en waar sta ik voor?
  • Ik loop steeds vast en kom niet verder. Welke blokkades verhinderen mijn vooruitgang?

Maar ook als ondernemer of manager kan je met je vragen bij ons terecht :

  • Hoe leiden wij onze ‘young potentials’ op?
  • Welke loopbaantrajecten hebben wij voor het management?
  • Hoe ontwikkelen wij onze creatieve of commerciële talenten?

Wil jij hiermee aan de slag? Kom naar onze gratis info op donderdag 12 september van 19-20.30 u waarin Veronique Bundervoet hier dieper op ingaat, of neem contact met één van onze coaches.

Veronique Bundervoet, partner, stress- en burn-out coach en loopbaancoach

Vraag informatie aan over de Infosessie Loopbaanbegeleiding