Gratis sessies loopbaanbegeleiding – Innerlijk leiderschap om je eigen koers te bepalen

De Coronapandemie vraagt veel wendbaarheid van organisaties én medewerkers. Ze daagt uit ons om onze comfortzone uit te breiden, nieuw evenwicht te vinden en bewust leiding te nemen. Wil je hierin zelf je eigen koers bepalen? Anne Geerts, onze loopbaancoach, geeft gratis online kennismakingssessies rond loopbaanbegeleiding om je hierin te ondersteunen.

De Coronapandemie maakt het begrip VUCA-wereld zichtbaar. Volatile of Vluchtig (snel veranderende marktvraag en aanbod), Uncertain/Onzekere toekomst, Complex en Ambigue/Vaag tot niet voorspelbaar, afhankelijk van soms tegenstrijdige beschikbare info.

Dit vraagt wendbaarheid van organisaties waardoor medewerkers multidisciplinair inzetbaar moeten zijn en in zelfsturende teams kunnen werken. De kans dat je na 7 jaar nog dezelfde job doet wordt steeds kleiner, je wordt geacht flexibel te zijn binnen een bedrijf en op de snel wisselende arbeidsmarkt. Meer dan ooit is het nodig om verantwoordelijkheid te nemen in het uitbouwen van de eigen loopbaan conform jouw bezieling, jouw passie, jouw competenties en waarden.

Innerlijk leiderschap is de sleutel om zowel professioneel als privé op koers te blijven. Dit begint met zelfkennis. Waar sta je voor, wat heb je in huis aan skills en competenties? Waar wil je aan bijdragen? Welke context past het beste bij jou en omgekeerd? En vraagt om in actie te komen om bij te sturen, te groeien waar nodig.

De economische lockdown dwong velen tot thuiswerken of tijdelijke werkloosheid. Beide scenario’s accentueren zowel sterktes als groeipijnen van organisaties, teams en individuele professionals.

Crisis dwingt groei af, vraagt om onze comfortzone uit te breiden, nieuw evenwicht te vinden en bewust leiding te nemen. Je kan ondersteuning krijgen van een professionele loopbaancoach bij:

 • Hoe ga ik om met onzekerheid? Welke perspectieven heb ik? Hoe vergroot ik mijn kans in een snel veranderende markt?
 • Doe ik wel wat echt bij mij past? ik zou meer voldoening willen ervaren.
 • Welke vaardigheden, competenties heb ik in huis en wat heb ik nog te ontwikkelen?
 • Hoe krijg ik terug wat controle over mijn werksituatie?
 • Hoe motiveer ik mezelf en mijn medewerkers om in actie te komen?
 • Hoe verminder ik stress en conflicten?
 • Hoe communiceer ik best met mijn collega’s, baas…
 • Zelfstandig worden of niet?
 • Hoe kan ik best solliciteren?

Wil je dit proces bewust doorlopen dan kan dit in een loopbaanbegeleiding. Loopbaanbegeleiding helpt jou professioneel bij te sturen waar nodig. 

Gratis online interactieve kennismaking met loopbaancoaching op

 • woensdag 7 april om 19 u
 • zaterdag 24 april om 10 u
 • woensdag 5 mei om 19 u
 • woensdag 19 mei om 19 u

Schrijf je in via mail: anne@annegeerts.be of bel Anne voor een afspraak: 0476/898006

 Anne Geerts is loopbaancoach bij School4Power. Ze heeft 23 jaar ervaring in coachen van mensen op de werkvloer en 25 jaar ervaring in trainen en coachen van mensen in soft skills binnen de werkcontext.

“Ieder mens is bijzonder en kan op een unieke manier bijdragen dankzij zijn/haar talenten/vaardigheden/passie. Doorgaans zijn we onszelf zo gewoon dat we niet meer zien hoe bijzonder we zijn. Ik geloof in de intrinsieke (veer)kracht van mensen en hun creatief vermogen om aan te sluiten bij doelen (organisatie) die hen boeien. Ik coach met oog voor authenticiteit en verbinding, werk resultaatgericht vanuit een oplossingsgerichte mindset. Ik hou ervan om mensen letterlijk en figuurlijk van binnenuit in beweging te laten komen zodat ze terug goesting hebben in leven en werken.”