Verhoog het werkgeluk met coachend leiderschap

Wil je je vaardigheden rond people management (meer) ontwikkelen? Meer inzicht rond je eigen waarden als leidinggevende en je leiderschapsvaardigheden vergroten? In deze workshop gaan we met je coachingsvaardigheden aan de slag, waardoor zowel je eigen werkgeluk als dit van je medewerkers vergroot.

We werken in deze twee voormiddagen rond je leiderschapsstijl via het model van Richard Barrert. De 7 niveaus van bewustzijn worden besproken, en er wordt assessment afgenomen door jezelf (selfassessment) en door minstens 10 assessoren.

Deze test geeft je meer inzicht in jouw persoonlijke waarden maar ook hoe anderen jou percipiëren. Het geeft jou tevens handvatten om als leidinggevende aan kracht te winnen, o.a. door de verschillen tussen mensen te herkennen, te erkennen en ermee rekening te houden.

Tijdens de tweede voormiddag gaan we het resultaat van deze test samen interpreteren, en bespreken we hoe je hierin zowel je eigen werkgeluk als dit van je medewerkers kan verhogen.

Inzicht in jouw eigen stijl en waarden zal je helpen om effectiever en efficiënter leiding te geven.  Het effect van de interactie tussen jou als leidinggevende en jouw medewerker(s) vergroot, en op die manier verbetert jouw samenwerking essentieel.

Voor wie

Leidinggevenden die het belangrijk vinden om hun vaardigheden als ‘peoplemanager’ (verder) te ontwikkelen. Je wenst jouw leiderschaps- en coachingvaardigheden te versterken – o.a. het aansturen en motiveren van jouw medewerkers.

Prijs

750 excl btw (waaronder kostprijs van testmateriaal 360° assessment). KMO-portefeuille komt in aanmerking.

Plaats en data

Woensdagen 25 september en 9 oktober, telkens van 9-12 u , op ons adres: School 4 POWER, Oude Brusselseweg 107, Gentbrugge.

Trainer

Deze workshop wordt begeleid door Veronique Bundervoet, experte op vlak van peoplemanagement en cultuurtransformaties.

Vraag meer info aan voor de workshop ‘Verhoog het werkgeluk met coachend leiderschap’