Anne Geerts

Wat mensen letterlijk en figuurlijk beweegt en in beweging houdt, boeit mij. Bezieling doet ogen blinken, geeft energie om een verschil te maken. Door te luisteren, te spiegelen en respectvol uit te dagen inspireer ik mensen en teams om eigen kracht in te zetten. 

Anne Geerts

Trainer
Stress en Burn-out coach
Loopbaancoach 

anne.geerts@school4power.be

0476/89.80.06

Bezieling

Wat mensen letterlijk en figuurlijk beweegt en in beweging houdt, boeit mij. Bezieling/intrinsieke motivatie doet ogen blinken, geeft energie om een verschil te maken.  Ik bekrachtig innerlijk leiderschap om professioneel en privé bewust keuzes te maken en voldoening te halen uit authentiek samenwerken/leven. Ik help communicatie in woord en daad af te stemmen op droom en context. Door te luisteren, te spiegelen en respectvol uit te dagen inspireer ik mensen, teams en organisaties om eigen kracht in te zetten voor het bereiken van gemeenschappelijke doelen. Ik speel in op wat gewenst is zonder voorbij te gaan aan wat echt nodig is (behoefte/onderstoom).  Leven/leren is een continu interactief proces met fasen van beweging en integratie. Detecteren van individueel én organisatorisch groeipotentieel is mijn kracht. Motiveren tot (leren) transformeren van weerstanden van binnenuit is mijn vak.

Ervaring

Sinds ‘94 werk ik als zelfstandige ontwikkelingsgerichte trainer, coach en procesbegeleider. Dat zijn meer dan 2500 uren ervaring in afstemmen op werknemers, al dan niet leidinggevend, uit diverse organisaties. Communicatie (assertief, effectief, verbindend), time & energiemanagement, stress(preventie) en veerkracht, conflicthantering, persoonlijke effectiviteit, motivatie en leiderschap zijn thema’s die steeds terugkomen in bij andere mensen met andere uitdagingen en contexten.

Persoonlijke loopbaanswitch

Als freelance journaliste maakte ik portretinterview van bekende boeiende mensen die hun dromen verwezenlijkten, schreef over maatschappelijke lastige thema’s, nieuwe werktrends en zette mensen aan om Actief deel te nemen aan zaken die goed waren voor body, heart, mind en soul. Na tien jaar wou ik dichter bij de lezers staan, hèn helpen op verhaal te komen, hun stem te horen en hun dromen werkelijkheid te laten worden. Ik volgde een Gestaltopleiding voor mijn eigen ontwikkeling en begon workshops te geven. Sinds ’94 coach, train ik mensen hoofdzakelijk binnen de werkomgeving. Daarnaast werk ik als therapeut en breng mensen ook letterlijk in beweging via de 5Ritmes® met aandacht voor eigen tempo, ritme en mogelijkheden.  Sinds ’17 ben ik ook erkend bemiddelaar in Familiale en Sociale Zaken.  In essentie ben ik steeds bezig met communicatie en contact: 1) met jezelf, 2) met anderen en 3) met de wereld/jouw leef- en werkcontext/cultuur. Steeds weer appelleer ik op innerlijk leiderschap en relationeel welzijn. Ik hou ervan abstracte zaken, concreet te vertalen in dagelijkse (werk)afspraken en handelingen.

Opleidingen

  • E.W. , KUL
  • Human Resource Management, bijscholing Ehsal
  • Gestalttherapie, bij Scool voor gestalt en psychosynthese daarna genaamd Multidimens (’94)
  • Gestaltpractitionner in Organisations EAGT
  • 5RhythmsTeacher (’05), Gabrielle Roth (NY)
  • EAGALA, coaching met paarden
  • Loopbaancoaching
  • Systemisch coachen (tafelopstellingen, e.a.)
  • Diverse bijscholingen: NLP, hartcoherentie, traumahealing, transactionele analyse, genderissues, leiderschap, communication skills, sjamanisme, intuitieve ontwikkeling…


Werkt bij School 4 POWER als

Trainer, loopbaancoach en therapeut