Stress management en burn-out

Preventing Burn-out Test

Voel je je de laatste tijd futloos? Ben je prikkelbaarder dan anders? Heb je het gevoel dat je je aan en uit-knop van werk en ontspanning niet meer vindt? Last van slapeloosheid? Pieker je meer en meer? Dan zou het kunnen dat je een risico op een burn-out hebt.

De Preventing Burnout Test Premium (PBT Premium) is een burn-out preventie tool en is speciaal ontwikkeld voor gecertifieerde coaches, psychologen of psychotherapeuten.

Coaching rond stressmanagement

Heb je het gevoel dat je onder teveel druk staat, op het werk of thuis? Weet je niet hoe je al de verschillende to-do lijstjes nog moet ordenen of prioriseren?

Tijdens individuele coaching worden de stressfactoren samen met jou geanalyseerd. We maken hierbij gebruik van de wetenschappelijk onderbouwde PBT-test.

Individuele burn-out Coaching

We zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en aanpakken van de onderliggende oorzaken van burn-out. De stressfactoren worden samen met jou geanalyseerd. We maken hierbij gebruik van de PBT-test (Preventing Burn Out), waarvan je een overzichtelijk rapport met werkpunten krijgt.

We willen hierin voorkomen dat mensen met een burn-out hervallen.

Beleid rond preventie van burn-out

We werken van analyse tot motiverende acties en meetbare resultaten. Op maat van jouw bedrijf stellen we samen programma’s op om het welzijn van je organisatie te versterken.

meer artikels lezen?
ga naar onze blog