Workshops

Neem een kijkje in wat we jou, je organisatie of je relatie te bieden hebben!

We care 4 you. Van Stress tot succes.

Voel je je uitgeput en heb je weinig of geen energie meer? Vind je het moeilijk om al je to-do’s af te vinken en prioriteiten te stellen? Ben je prikkelbaar en heb je een kort lontje?
Voel je je steeds opgejaagd en kan je je moeilijk concentreren? Heb je vaak spier- en hoofdpijn en moeite met in- en doorslapen? Kortom heb je het gevoel dat je geleefd wordt? Dan is het nú tijd om daar iets aan te doen.

Lees verder!

Opleiding Growth Mindset Coach

Onderzoek toont het verband aan tussen je mindset en stress, depressie of burnout.

In de opleiding Growth Mindset krijg je de nodige kennis, tools en vaardigheden om je cliënten bewust te maken van hun Mindset en een Growth Mindset te ontwikkelen.

Lees verder!

Jaaropleiding Burn-Out Coaching

Wil je je ontwikkelen tot burn-outcoach en zo onderbouwd en vanuit een duidelijk kader met mensen aan dit maatschappelijk bijzonder relevant thema te werken? Dan is deze Jaaropleiding Burn-Outcoaching iets voor jou!

Lees verder!

Tweedaagse relatietraining

Op zoek naar meer verbinding, ontspanning en verdieping in jouw partnerrelatie? Loopt het soms vast tussen jullie maar weet je niet altijd op welke manier je hier kan uit geraken? Onze relatietrainings tweedaagse kan jullie helpen!

Lees verder!