2-daagse psychodramatechnieken en lichaamswerk in koppeltherapie

Het meest significante in psychodrama is de mogelijkheid om via intense zelf-reflectie diepere persoonlijke alternatieve constructies over zichzelf en de andere te ontdekken. In plaats van praten over…gaan we invoelen, beleven en ervaren. 🙏🏻

2-daagse psychodramatechnieken en lichaamswerk in koppeltherapie: maandag en dinsdag 13 en 14 mei 2024

In plaats van praten over…gaan we invoelen, beleven en ervaren. 🙏🏻

 

2-daagse psychodramatechnieken en lichaamswerk in koppeltherapie – Moira Verhofstadt

Het meest significante in psychodrama is de mogelijkheid om via intense zelf-reflectie diepere persoonlijke alternatieve constructies over zichzelf en de andere te ontdekken. In onze normale intermenselijke contacten komen we niet tot deze ervaring. Via psychodrama ‘worden’ we de ander en gaan we niet zoals we vertrouwd zijn in ons dagelijks leven “gaan praten over” de situaties, maar gaan we “ervaren en voelen in” de situatie. Zo ontdekken we diep verborgen inhouden, denkbeelden, emoties en noden… van onszelf en van die ander.

Wanneer een partner op zichzelf en op de ander wenst in te zoomen, is psychodrama een bijzonder rijke aanvullende methode om nieuwe inzichten te creëren.

Graag ga ik met jullie 2 dagen op pad om naast een korte theoretische basis voornamelijk praktijkgericht te oefenen hoe je constructief actiegericht in een relatie aan de slag kan gaan.

Moira Verhofstadt PTC Gent School4Power

Praktisch

Wanneer:

  • Maandag 13 en dinsdag 14 mei 2024 – 09u30 tot 16u – minimum 8 – maximum 14 koppeltherapeuten

Plaats:

  • Square Jacques Geerinckx 3, 9300 Aalst

Prijs: 

  • 450,00 euro – 10 procent korting voor PRT community leden (!)

Inschrijven:

Vraag informatie aan over deze 2-daagse met Moira Verhofstadt

Uw coaches voor deze training