Véronique Bundervoet

Vanuit mijn unieke zienswijze de mensen inspireren om anders te reflecteren, dat is mijn passie. Ik wil mensen uitdagen om te evolueren van ‘het steeds moeten’ naar de eigen keuzes. Dat betekent vastpakken wat er op je pad komt en de uitdagingen aandurven.

Vero nieuw

Véronique Bundervoet

oprichtster – partner

 veronique@school4power.be

GSM: 0472/39.21.05

Bezieling : 

Vanuit mijn unieke zienswijze de mensen inspireren om anders te reflecteren, dat is mijn passie. Ik wil mensen uitdagen om te evolueren van ‘het steeds moeten’ naar de eigen keuzes. Dat betekent vastpakken wat er op je pad komt en de uitdagingen aandurven. Omdat ik ervan overtuigd ben dat wensen en verlangens voortekenen zijn van wat mensen echt kunnen realiseren, ga ik de zoektocht aan. Ik ben gedreven om de kracht van de kwetsbaarheid op te zoeken en er het mooie en waardevolle in te zien en te tonen. Passie en enthousiasme vormen de rode draad die mij in staat stellen de communicatie aan te gaan en verbinding te zoeken zodat mensen de moed krijgen om precies die ene beweging te maken die alles kan veranderen.

 

Ervaring : 

Ondertussen heb ik al meer dan 20 jaar ervaring in begeleiding, therapie, training en coördineren op verschillende domeinen: bijzondere jeugdzorg, geestelijke gezondheidszorg, welzijnszorg en recent ook het social-profit bedrijfsleven. Mijn ervaring situeert zich zowel in de gesubsidieerde sector als in privé initiatieven.

 

Persoonlijke loopbaanswitch :

Voor mij was 1 januari 2011 een nieuwe start! Toen heb ik de reguliere hulpverlening verlaten om een eigen groepspraktijk vorm te geven. Ondertussen voel ik dat het werkt. Het PsychoTherapeutisch Centrum – Gent is niet meer weg te denken uit de therapiewereld. De kracht die mij gemotiveerd heeft om deze overstap te maken, wil ik nu gebruiken om dezelfde waarden in workshops en trainingen door te geven met als hoofddoel de emotionele intelligentie en het mentaal kapitaal binnen de maatschappij duurzaam te beïnvloeden.

 

Opleidingen :
  • Basis : Master in de Psychologie; Bachelor in Maatschappelijk Werk
  • Psychotherapeutisch : systeemtherapie, relatietherapie, rouwtherapie
  • Aanvullend : stress en burn-out coaching; bootcamp Sociaal Ondernemen (De Punt)

 

Taken binnen School 4 POWER : 

Organisatorisch, coaching en training vooral rond de pijler ‘Werk’, ‘Emplooi’ en ‘Relatie’, zowel op individueel vlak als naar teams in bedrijven/organisaties.