Jan Mouton

Jan is oorspronkelijk afgestudeerd als master in de wijsbegeerte. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van verandering zowel bij groepen als op individueel vlak. Als een universele geest heeft Jan een onbeperkte nieuwsgierigheid naar klassieke en innovatieve begeleidingsvormen. Hij hanteert een holistische benadering van zijn klanten door het mentale, emotionele, fysieke en spirituele te integreren.

Jan Mouton School4Power vierkant

Jan Mouton


Jan is oorspronkelijk afgestudeerd als master in de wijsbegeerte. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van verandering zowel bij groepen als op individueel vlak. Als een universele geest heeft Jan een onbeperkte nieuwsgierigheid naar klassieke en innovatieve begeleidingsvormen. Hij hanteert een holistische benadering van zijn klanten door het mentale, emotionele, fysieke en spirituele te integreren. Hij gebruikt hierbij de meest recente inzichten uit trauma healing, systeemwerk, life coaching en hedendaagse en spirituele psychologie.


Jan Mouton heeft zijn hele leven geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling.
Hij worstelde zelf vele jaren met depressie en angststoornissen totdat hij op een gegeven moment lichaamsgerichte traumatherapie ontdekte. Kort nadat hij met deze methode begon te werken, herwon hij zijn mentale gezondheid en vitaliteit. Vanaf dat moment werd het zijn levensmissie om mensen te helpen hun kwetsbaarheid te delen en hun persoonlijke blokkades te overwinnen door middel van methoden om echt te werken.


Jan is een begeleider met een groot inlevingsvermogen die jouw energie diep aanvoelt. Samen werken we aan een stapsgewijze oplossing van jouw vraag. Het ultieme doel is steeds om terug vrij, energiek en vreugdevol in het leven te staan en op een liefdevolle manier geconnecteerd te zijn met jezelf en de mensen om je heen.

Taken binnen School 4 POWER : 

Jan is gasttrainer van School 4 POWER en begeleidt de ademcirkels.