Joris Van Ongeval

Mijn levensdoel, mensen bewust maken van hun eigen kracht, hen op weg zetten naar meer geluk en zo opnieuw een glimlach op hun gezicht brengen. Want zeg nu zelf een lachende mens is toch veel mooier !

School4Power_Joris_Van_Ongeval_vierkant

Joris Van Ongeval

loopbaancoach

joris@school4power.be

0475/90.78.40

Ervaring:

In HR werkte ik binnen Sales, Consultant, Leidinggevende en Stafmedewerker. Als Licentiaat Toegepaste Economische Wetenschappen startte ik mijn carrière definitief bij een grote HR dienstverlener in Sales om er na 4 jaar één van de pioniers van het HR Interim Management te worden. Zo bouwde ik ervaringen op in kleine en grote, lokale en internationale bedrijven zowel in diensten als in productie omgevingen. Ook binnen de overheid als in verzelfstandigde overheidsbedrijven leidde ik projecten of was ik als interim manager actief. Na 12 jaar maakte ik de overstap naar een groot regionaal ziekenhuis waar ik achtereenvolgens Dienstverantwoordelijke en Stafmedewerker was, o.a. eindverantwoordelijke voor cijfers, rapportering, budgetten, en financieringen.

Persoonlijke loopbaanswitch:

Het evolueren naar Coaching is een geleidelijk proces geweest, stil aan startend in 2009 met de eerste opleidingen vanuit een persoonlijke interesse. Gedurende de volgende jaren ben ik hier steeds in gegroeid en werd het me meer en meer duidelijk dat ik hier verder wou in werken.

Begin 2018 stelde ik vast dat ik mijn eigen loopbaan niet meer in handen had. In juni nam ik de beslissing om te stoppen als werknemer en verder te gaan om mijn levensdoel te realiseren: mensen bewust maken van hun eigen kracht, hun op weg zetten naar meer geluk en zo opnieuw een glimlach op hun gezicht brengen.

Opleiding:

Basis: Master Toegepaste Economische Wetenschappen

Bijkomend: Verscheidene management opleidingen aan Vlerick en Antwerp Management School

Coaching jaaropleidingen, Verbindende communicatie, Loopbaancoaching, Mindfullness

Werkt bij School 4 POWER als:

Loopbaancoach en Coach voor individuen die opnieuw naar hun kracht wensen te gaan en op zoek zijn naar hun glimlach