Tine Jansen

Wat mij enorm intrigeert en raakt, is de kracht van liefde. Liefde kan een grote drijfveer zijn maar kan tegelijkertijd ook voor veel verstrikkingen zorgen, vaak onbewust.

School4Power_Tine_Jansen_vierkant

Tine Jansen

Bezieling :


Wat mij enorm intrigeert en raakt, is de kracht van liefde. Liefde kan een grote drijfveer zijn maar kan tegelijkertijd ook voor veel verstrikkingen zorgen, vaak onbewust. Ik engageer me om samen met jou die verstrikkingen bewust te maken, en om van daaruit een andere manier te vinden om de liefde op een gezonde, kracht-gevende manier te laten stromen. En zodat je in meer vrijheid jouw eigen leven kan invullen.


Ervaring :


Ik heb meer dan 15 jaar ervaring in het begeleiden op indivueel en groepsniveau, gebruik makend van technieken die werken op en met het energetisch systeem. Sinds een kleine 10 jaar heb ik mijn fundament uitgebreid en de zó belangrijke emotionele drijfveer weten te integreren via het therapeutische – systemische werk.


Persoonlijke loopbaanswitch :


Mijn eerste switch was een sprong in het onbekende. Als pas afgestudeerde biologe ben ik als reisgids gaan werken in Mexico. Het geplande avontuur van 6 maanden is een diep, doorleefde ervaring van 21 jaar geworden. Ik voel een grote liefde en dankbaarheid voor de menselijke warmte die je daar praktisch inademt en waardoor ik me graag heb laten betoveren en besmetten.


Mijn tweede switch is gestart met een Reiki cursus en is uiteindelijk geland met mijn opleiding in familieopstellingen – systemische familie therapie. Daar heb ik namelijk de connectie gevonden met mijn passie. Mijn werk als reisgids had me al duidelijk laten voelen hoe fijn ik het vind om te werken met mensen maar bij het persoonlijk begeleiden en therapie geven heeft dit nog meer diepang en een grotere dimensie gekregen. Een diepere connectie voelen, vinden en herstellen met jezelf en met belangrijke anderen is de rode draad, zowel in mijn persoonlijk leven als nu ook in mijn werk als psychotherapeute.


Opleidingen :
  • Basis : Master in de Biologie
  • Psychotherapeutisch : Familie Opstellingen – Systemische Familie Therapie, relatietherapie (Specialisatie in Partneropstellingen)
  • Aanvullend : Basisopleiding EFT (Emotional Freedom Technique), Reiki Master Usui, Karuna Reiki (Master)

Contactgegevens :


mailadres: tine.jansen@ptcgent.be
GSM-nummer: 0471/56.13.60

Taken binnen School 4 POWER : 

Tine is therapeut en trainer van School 4 POWER en begeleidt de familieopstellingen.