Inspirerend en coachend leiderschap

Wil je je vaardigheden rond people management (meer) ontwikkelen? Meer inzicht rond je eigen waarden als leidinggevende en je leiderschapsvaardigheden vergroten? We bieden verschillende workshops aan waar we je als leidinggevende hierin ondersteunen.

Inspirerend en coachend leiderschap

Wil je je vaardigheden rond people management (meer) ontwikkelen? Meer inzicht rond je eigen waarden als leidinggevende en je leiderschapsvaardigheden vergroten? In deze workshop gaan we met je coachingsvaardigheden aan de slag, waardoor zowel je eigen werkgeluk als dit van je medewerkers vergroot.

We werken rond je leiderschapsstijl via het model van Richard Barrert. De 7 niveaus van bewustzijn worden besproken, en er wordt assessment afgenomen door jezelf (selfassessment) en door minstens 10 assessoren.

Deze test geeft je meer inzicht in jouw persoonlijke waarden maar ook hoe anderen jou percipiëren. Het geeft jou tevens handvatten om als leidinggevende aan kracht te winnen, o.a. door de verschillen tussen mensen te herkennen, te erkennen en ermee rekening te houden.

Daarna gaan we het resultaat van deze test samen interpreteren, en bespreken we hoe je hierin zowel je eigen werkgeluk als dit van je medewerkers kan verhogen.

Inzicht in jouw eigen stijl en waarden zal je helpen om effectiever en efficiënter leiding te geven.  Het effect van de interactie tussen jou als leidinggevende en jouw medewerker(s) vergroot, en op die manier verbetert jouw samenwerking essentieel.

 

Voor wie

Leidinggevenden die het belangrijk vinden om hun vaardigheden als ‘peoplemanager’ (verder) te ontwikkelen. Je wenst jouw leiderschaps- en coachingvaardigheden te versterken – o.a. het aansturen en motiveren van jouw medewerkers.

Vraag informatie aan over inspirerend en coachend leiderschap

Communicatie in teams

Training in je team rond betere communicatie

Wij bieden een praktijkgerichte communicatietraining aan.

Verbindende communicatie

Verbindende Communicatie maakt een shift mogelijk in de communicatiecultuur van je bedrijf met positieve werkrelaties tot gevolg.

Conflicthantering

Omgaan met conflicten is een specifieke en veeleisende vorm van communicatie. Bij een conflict hebben twee of meer mensen tegengestelde opvattingen of wensen. Er is een verschil van mening. Hierbij gaat het vaak over meer dan alleen inhoud of de kwestie op zich. Conflicten horen bij het werk en hoeven niet perse schadelijk te zijn.