April is internationale stressmaand

Psychotherapeutisch Centrum Gent en School4POWER bundelen hun krachten om jou gedurende deze maand doorheen diverse stressgerelateerde thema’s te loodsen.

Deze themamaand, ook wel “Stress Awareness Month” genaamd, werd in het leven geroepen om mensen te informeren over de gevaren van aanhoudende spanning en (chronische) stress. 

We leven op dit moment door de Corona-crisis in een zeer onzekere periode.  Eerst en vooral zijn er heel veel vragen waar we geen antwoord op hebben.

Ook de angst rond het virus en de genomen maatregelen zorgen ervoor dat het vertrouwde wegvalt. Hierdoor is spanning en stress sterk op de voorgrond gekomen, soms zelfs heel veel stress, en dit zowel thuis als op het werk. 

Psychotherapeutisch Centrum Gent en School4POWER bundelen hun krachten om jou gedurende deze maand doorheen diverse stressgerelateerde thema’s te loodsen.

Naast psycho-educatie willen de teamleden, elk vanuit hun expertise en beleving, regelmatig waardevolle en praktische tips & tricks met je delen.

Onze wereld kent momenteel maar één belangrijke focus en dat is onze gezondheid onder controle krijgen. Het is een uitzonderlijke crisis omwille van het menselijk leed en omdat het ons confronteert met de fragiliteit van ons bestaan.  Tegelijk zullen we zaadjes moeten planten voor de heropbouw, eens de situatie normaliseert.

In deze uitdagende tijden willen wij onze expertise en kennis ten dienste stellen van onze cliënten, maar zeker ook naar zorgverstrekkers en bedrijven toe. 

Aarzel niet om contact op te nemen voor ondersteuning, advies of een luisterend oor.

Meer info via info@school4power.be of via de contactpagina op www.school4power.be