We spread a lot of love in Gent!

Wat een succes was onze Valentijnsactie! We werden overstelpt met warme boodschappen die jullie graag op het raam van jullie geliefde of dierbare wilden zien. De boodschappen waren zeer uiteenlopend en hartverwarmend! Maar waarom deden we deze actie nu eigenlijk?

Waarom deden we deze actie nu eigenlijk?

We weten uit onderzoek dat het belangrijk is om aan onze dierbaren regelmatig te vertellen wat deze voor ons betekenen. Dit uitspreken zorgt ervoor dat je je goed voelt, want je geeft iets aan een belangrijke andere. Dit verhoogt het positief perspectief, het positief kijken naar deze relatie. In onze trainingen (zowel relatietraining voor koppels als communicatietrainingen in bedrijven) merken we dat elkaar benaderen vanuit het positief perspectief geen gemakkelijke opgave is. Daarom wilden we daarbij helpen – en dat is gelukt!

Door de boodschappen publiek te maken, werd ook de buurt betrokken, praten ze hier onder elkaar en met jullie over, en reageren ze hier ook op. Zo wordt ook hier de verbinding met de buurt vergroot. En laat dan net het doel zijn van onze School 4 POWER: verbinding met onszelf en met anderen vergroten!

Heren Loebas hielp het concept mee uitwerken en werkten hard mee om mooie raamboodschappen te verspreiden – we hebben samen gespreid over twee dagen 53 ramen versierd met liefdevolle boodschappen!

Ook de pers smulde van jullie warme boodschappen: vrtnws, Radio 2, Flair, Het Laatste Nieuws, De Morgen,… pikten onze boodschap op, en verspreidden het nieuws mee.

We waren oprecht ontroerd door al deze warmte, en blij dat we dit samen met jullie mogelijk mochten maken!

Kris De Groof

Relatietherapeut

Meer weten over ons aanbod?
We organiseren o.a. relatietraining, teamcoaching, stress en burn out coaching, corporate wellbeing. In elk aanbod staat communicatie, en de verbinding met jezelf en anderen centraal! www.school4POWER.be

Bekijk het resultaat van alle ramen op Facebook & Instagram!