Doe mee met onze gratis Valentijnsactie en schreeuw je liefde van de ramen!

Regelmatig herhalen hoe graag we onze geliefde zien en dit tonen helpt onze relatie enorm verder. Maar de juiste woorden vinden om aan je partner duidelijk te maken wat deze voor je betekent is niet altijd makkelijk. School 4 POWER helpt je op Valentijn door jouw liefde met een gepaste boodschap van de ramen van je partner te schreeuwen. Zo bezorg je je partner een onvergetelijke Valentijn!

Woon je in of rond Gent en wil je je geliefde verrassen met een uniek Valentijnsgeschenk? Doe dan mee met onze gratis actie ‘schreeuw je liefde van de ramen’.

Liefde vraagt aandacht, regelmatig herhalen wat de ander voor ons betekent en hoe graag we onze geliefden zien. Hier de juiste woorden voor vinden is niet altijd even makkelijk. School4Power helpt je graag de liefde verspreiden aan de hand van sierlijk gekalligrafeerde liefdesboodschappen op jouw raam. Op het raam? Uiteraard! Laat iedereen zien hoeveel je van je partner of andere geliefden houdt. Op die manier maken we samen van Gent de meest Romantische stad van België!

Creatieve studio Heren Loebas zal instaan om de meest romantische, persoonlijke en grappige boodschappen op een uiterst sierlijke wijze op jouw raam te tekenen.

Liefdevolle groeten,

Cupido aka Kris en Veronique
School 4 Power