Ontwikkeling van leidinggevenden

Ontwikkeling van leidinggevenden

Hier zetten we in op hoger als middenkader en het omvat zowel training als coaching. Maar hoe stelt u de leerdoelen op? Wat wil u bereiken? Hoe gaat u aan de slag?

School 4 POWER gaat met u als leidinggevende aan de slag om door het bos de bomen terug te kunnen zien.

Durft u uw eigen managementcapaciteiten of deze van uw leidinggevenden in vraag te stellen? Durft u in te zoomen op de sterktes en de groeipijnen? Hoe stuurt u de processen in uw organisatie? Bent u de juiste persoon op de juiste plek? Hebt u voldoende steun van uw directe omgeving om uw loopbaan bij te sturen?

Uit Amerikaans onderzoek van Jim Collins (2001) blijkt dat in 90% van de meest succesvolle organisaties, het topmanagement is gevormd in de eigen organisatie. Maar hoe pak je dat nu aan? Wie komt waarvoor in aanmerking?

Via loopbaancoaching kan je :

  1. >De persoonlijke ontwikkelingsbehoeftes als leidinggevende scherp krijgen
  2. De capaciteiten onder de loep nemen
  3. Bekijken welke vaardigheden dienen aangescherpt te worden

Samen met de loopbaancoach kan u inzetten op verandering en zowel voor de manager als voor de organisatie een verschil realiseren.

School 4 POWER kan nog een stap verder gaan. We maken per manager een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) zodat uw organisatie de juiste training kan inzetten. Verder kunnen we ook onderzoeken welke talenten ontbreken in uw organisatie.

‘The war for talent’ is geen illusie. Bindt uw medewerkers / managers aan uw organisatie, investeer in careerplanning en maak samen het verschil.

Vraag informatie aan over Ontwikkeling van leidinggevenden

Loopbaancoaching voor Werknemers

Ben je nog gelukkig met het werk dat je doet? Vertrek je nog met een glimlach? Of wil je het roer compleet omgooien en weet je niet wat je wil gaan doen? Of weet je het wel, maar weet je niet goed hoe of ontbreekt het jou aan durf?

Samen met jou gaan onze coaches op zoek wat voor jou kan werken. Hoe je dit best aanpakt, waar je begint en de volgende stap… hier gaan we mee aan de slag. Via de loopbaancheques van de VDAB kan je voor 80€ zeven uur loopbaanbegeleiding volgen bij een gecertifieerde coach.

Coaching voor Ondernemers & Zelfstandigen

Hoe kan ik een beter evenwicht vinden tussen mijn bedrijf en mijn privé? Het was mijn grote droom en neigt nu naar mijn ergste nachtmerrie? Hoe krijg ik opnieuw voldoening & plezier in mijn werk? Als deze en andere vragen jou als Ondernemer bezig houden, dan neem je best contact met ons op.

Na een inleidend gesprek gaan we aan de slag met een Ondernemersscan waar we 11 criteria bekijken hoe jij het als Ondernemer of Zelfstandige op persoonlijk vlak doet. Nadien bekijken we samen waar prioritair aan gewerkt moet worden om als Ondernemer of Zelfstandige het verschil te maken. Gedurende zeven uur gaan we samen aan de slag. Jij betaalt hiervoor 80€, de overheid legt hier 1.100€ bij. Zo’n cadeau ga je toch niet weigeren?

Talent- en competentiemanagement

Hoe realistisch is mijn zelfbeeld? Waar liggen mijn talenten en competenties en hoe geef ik verdere invulling aan mijn loopbaan? Ben ik wel geschikt voor deze job?

Hierbij gaat het over het maken van een sterkte-zwakte analyse om vervolgens de competenties en ontwikkelingspunten te onderzoeken.