jobcoaching
en -training

Voel je je gestresseerd of futloos? Heb je een burn out? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in je loopbaan maar weet je niet welke richting uit? Ben je op zoek naar advies op het vlak van dresscodes, imago en lichaamstaal afgestemd op de sector waar je werkt?

Wij bieden burn out  coaching, loopbaanbegeleiding en imagocoaching om je hierrond te ondersteunen!

Burn-out coaching

Voel je je de laatste tijd futloos? Heb je het gevoel dat je je aan en uit-knop van werk en ontspanning niet meer vindt? Last van slapeloosheid? Dan zou het kunnen dat je een burn-out hebt. Op basis van de PBT-test (Preventing Burn Out) worden je stressoren en energiebronnen in beeld gebracht, waar we in individuele coaching mee verder werken.

Coaching rond stressmanagement

Heb je het gevoel dat je onder teveel druk staat, op het werk of thuis? Weet je niet hoe je al de verschillende to-do lijstjes nog moet ordenen of prioriseren?

Tijdens individuele coaching worden de stressfactoren samen met jou geanalyseerd. We maken hierbij gebruik van de wetenschappelijk onderbouwde PBT-test.

Imagocoaching

Welk beeld straal je uit? Welke waarden vind je belangrijk om uit te stralen?

Wij coachen je ‘personal branding’, je imago.

Loopbaan begeleiding

Loopbaanbegeleiding, samen op zoek naar jouw ideale job

Dan is loopbaanbegeleiding bij School 4 POWER iets voor jou! We ondersteunen je om de juiste keuzes te nemen voor uw loopbaan.

Uw coaches voor personal coaching en -training

meer artikels lezen?
ga naar onze blog